Νέες βαλίτσες, tank bag και top case από την BMW

Νέες βαλίτσες, tank bag και top case από την BMW

Η BMW Motorrad έχει εμπλουτίσει την γκάμα της στα αξεσουάρ συστημάτων αποσκευών για το 2021. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει νέες λύσεις σε βαλίτσες, tank bag και top case με την ποιότητα της BMW στην ασφάλεια και τη χρηστικότητα.

Το σημαντικότερο προϊόν της γκάμας είναι η πίσω βαλίτσα. Πρόκειται μια μαλακή βαλίτσα της σειράς Black Edition, η οποία είναι αδιάβροχη με επίστρωση θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης και φερμουάρ ασφαλείας. Η βαλίτσα διατίθεται σε δύο μεγέθη, η μία με χωρητικότητα 50-60 λίτρα και η δεύτερη με χωρητικότητα 35-42 λίτρα. Η τοποθέτησή της απαιτεί ειδική βάση, ενώ μπορείς να τη μεταφέρεις και στην πλάτη σου με ειδικούς ιμάντες.

Πολύ ποιοτικά tank bags με εύκολη πρόσβαση και σύστημα ασφάλειας στο φερμουάρ.
Πολύ ποιοτικά tank bags με εύκολη πρόσβαση και σύστημα ασφάλειας στο φερμουάρ.

Πολλές επιλογές σε tank bag και σακίδια

Στην γκάμα της BMW υπάρχουν τρία νέα tank bags με διαφορετικές χωρητικότητες. Όλα διαθέτουν υψηλής ανθεκτικότητας φερμουάρ και αδιάβροχο ύφασμα, ενώ είναι πολύ χρηστικά με εύκολη πρόσβαση σε θήκες για το smartphone. Ένα σακίδιο πλάτης επίσης είναι πολύ χρηστικό με χωρητικότητα 30 λίτρα και ειδική θέση για laptop 15 ιντσών, ενώ και οι πλαϊνές μαλακές βαλίτσες θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη.

Όλη την γκάμα των συστημάτων αποθήκευσης της BMW μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ