Αναβάτης Μαρτίου – Νίκος Κούρτης

Αναβάτης Μαρτίου – Νίκος Κούρτης

Γεια σε όλους τους φίλους μοτοσυκλετιστες σε όλοι την Ελλάδα. Ονομάζομαι Νίκος Κούρτης είμαι 48 ετών και είμαι από τον πύργο της Ηλείας.
Εάν κάνω αναδρομή στο παρελθόν μου με βάση την αγάπη μου, στον δίτροχο (έρωτα) ίσως χρειαστεί να γράψω καμία 10αρια σελίδες.
Οπότε εν συντομία λίγα λόγια για να μην κουράσω τους φίλους.

Από 15 ετών οδηγουσα το παπάκι του αδελφού μου με το οποίο κάποια στιγμή έκανα το πρώτο μου ταξίδι και μάλιστα κρυφά.
Πύργο-αθηνα 330 χ.λ.μ μέσα στην νύχτα . Γενικά ήμουν σκανταλιαρης και στα 16 αγόρασα το 1ο μου καθαρόαιμο με το οποίο άρχισα να πηγαίνω στις πίστες, και σιγά σιγά έβγαλα αγωνιστικό δίπλωμα και άρχισα να συμμετέχω και σε πανελλήνιους αγώνες. Αργότερα με το πέρασμα των χρόνων λόγο επαγγελματικών και οικογένειακων υποχρεώσεων έκοψα από (αγωνιστικές) δράσεις αλλά δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να καβαλάω τον δίτροχο έρωτα.


Με το πέρασμα των χρόνων οι μοτοσυκλέτες που πέρασαν από τα χέρια μου ήταν πολλές.. και On και Off . Τα τελευταία 4 χρόνια έχω την (μεγάλη ) μου αγάπη την BMW GS 1200 triple black για τις εξορμήσεις μου σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Παράλληλα έχω και τον (βασιλιά ) του χώματος YAMAHA TENERE 700
Για βόλτες στα βουνά για αυτούς που ξέρουν τι σημαίνει αδρεναλίνη. Γενικά όμως Είναι η ελευθερία που δίνει η μοτοσικλέτα, που δίνει το ταξίδι, ακόμα και όταν πηγαίνεις εκδρομή με την παρέα και πόσο μάλλον όταν ταξιδεύεις μόνος σου είναι η υπερτάτη αίσθηση που ουδείς οδηγός αυτοκινήτου μπορεί να κατανοήσει!
Στόχος μου είναι να κάνω κάθε χρόνο, ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό και πολλές πολλές βόλτες στην όμορφη Ελλάδα μας σε άσφαλτο, και χώμα , για να γνωρίσω και το τελευταίο τετραγωνικό μέτρο της χώρας της οποίας γεννήθηκα, μεγάλωσα αλλά και να γεράσω σε αυτήν!!!

Δύο λόγια για το club bmw riders:
Είμαι μέλος σε αυτό το θαυμάσιο club , περίπου 3 χρόνια και το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι λειτουργεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο με πολύ καλές συντονισμένες εκδρομές, διάφορες εκδηλώσεις αλλά και υποστήριξη στα μέλη του στο έπακρο!!!
Για τον πρόεδρο μας ( τον Μπενυ μας ) τι να πω.. φίλος από τους καλούς, προσιτός με όλους , με αστείρευτο χιούμορ. Γνωριστήκαμε κάνοντας μαζί μια συναλλαγή, σε ένα αξεσουάρ τις μοτοσυκλέτας μου και όταν του είπα έχουμε μια διαφορά στην τιμή κάνει να σου δίνω , μου απάντησε : ( είσαι μπεβεδακιας εσύ , είσαι δικός μας). Αυτό ήταν από τότε είμαι μέλος του club μέχρι και σήμερα !!!!

** Ευχαριστώ πολύ την λέσχη για την τιμή που έκανε να είμαι Αναβάτης του Μαρτίου και μακάρι να μην ήμουν τόσο μακριά χιλιομετρικά για να μπορώ να είμαι και στους καφέδες της Τετάρτης.

Με αγάπη σε όλους
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΙ ΜΟΤΟΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ