Fatto a Mano

Fatto a Mano

¨Fatto a Mano¨ (Παγωτά – Γλυκά).

Κώστα Βάρναλη 21, 12134 Περιστέρι Αττικής.

Τηλ.: 210 5777407.

www.fattoamano.com.gr

E-mail:

Εντευκτήριο Λέσχης – ¨Fatto a Mano¨ : 6,7 χλμ.

Fatto a Manno, στα ιταλικά σημαίνει “φτιαγμένο στο χέρι”, άρα αν ψάχνετε για το πιο φυσικό, handmade παγωτό της πόλης για σας και τα παιδιά σας, τότε μία βόλτα στο Περιστέρι, στο νούμερο 21 της οδού Κώστα  Βάρναλη θα σας πείσει. Βραβευμένο με τα Best Greek Food Awards™ 2018,2019 & 2020!

Εκεί,  ιδιοκτήτης του Fatto a mano Γιάννης Νύκταρης, περιμένει να ξεναγήσει μικρούς και μεγάλους στα λαχταριστά χειροποίητα παγωτά και σε πάνω από 50 γεύσεις πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες: φρέσκα φρούταεποχής, γάλα φρέσκο Ελληνικό, σοκολάτες VALHRONA χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά, απολύτως φυσικά με πολύ μεράκι και αγάπη για το τέλειο αποτέλεσμα.

Βρύσες και σιντριβάνια σοκολάτας  αλλά και χειροποίητα χωνάκια που ετοιμάζονται όλα μπροστά στα μάτια μας.

Ζητήστε γεύσεις που εσείς φαντάζεστε αλλά και που δεν βάζει ο νους σας όπως μάνγκο και λουκούμι τριαντάφυλλο, avocado, αχλάδι, golden σοκολάτα και ετοιμαστείτε για  την  πιο αυθεντική δροσιστική εμπειρία.

Extra tip: Φυσικά υπάρχουν και gluten free  επιλογές για άτομα που αντιμετωπίζουν δυσανεξία στη γλουτένη αλλά τα φυσικά  προϊόντα που χρησιμοποιούνται δίνουν τη δυνατότητα ακόμα και στις έγκυες γυναίκες, μικρά παιδιά καθώς και όσους προσέχουν τη  διατροφή τους να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους παγωτό.

Στο κατάστημα επίσης μπορείτε να βρείτε υπέροχα χειροποίητα γλυκά και  κρέμες, ρυζόγαλο, crem brûlée κλπ