Αναβάτης Φεβρουαρίου Νεκτάριος Παμπός

Αναβάτης Φεβρουαρίου Νεκτάριος Παμπός

Γειά σάς και από εμένα είμαι  ο Νεκτάριος Παμπός,κατάγομαι  από την  Κω – Δωδεκάνησα,χαρά  μου που με επέλεξαν να είμαι ο Αναβάτης του μήνα Φεβρουαρίου,και τιμή μου που ανήκω και εγώ στην οικογένεια της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Βmw Club Riders of Greece

Η εμπειρία μου στο δρόμο δεν είναι πλούσια όπως των περισσότερων εδω παρόλα αυτά φιλόδοξο να αποκτήσω  και εγώ όσες περισσότερες μπορώ.
Ολοι απο παιδική ηλικία  έχουμε οδήγηση κάποια μηχανάκια έτσι είχα και εγω ένα παπάκι Honda 50cc στρογγυλοφάναρο το άλλαξα σε 72cc και τώρα  το έχω 100cc λιφαν, ενδιάμεσα είχα και ενα Cagiva Prima80cc και ένα Mbx 125cc.
Η πρώτη μου εμπειρία ξεκινάει το 2003 και νομίζω ότι ήταν αυτή που με στιγμάτισε, ώστε να αγαπήσω τα ταξίδια με την μηχανη,βρίσκομαι για πρώτη φορά διακοπές  στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας να δω των αδελφό μου,τελευταία  Κυριακή των διακοπών μου και μου έχει ετοιμάσει να πάμε βόλτα με της μηχανές,ως συνοδηγός εγώ βέβαια πάνω στο Hayabusa 1300 εμπειρία Απίστευτη,Μαγικη,και ήταν αυτή που μου χαράκτηκε μέσα  μου.
Ή Αυστραλία είναι από  της ομορφότερες  χώρες  στον κόσμο με απίστευτες διαδρομές και φυσικές  ομορφιές για να κάνεις ταξίδια με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.Το ταξίδι αυτό επαναλήφθηκε βεβαια  και άλλη φορά με διαφορετικη διαδρομή.
Όνειρο μου κάποια στιγμή να βρεθώ στο Gs Safari τις Αυστραλίας,για ένα όνειρο ζούμε όλοι…
Για 3 Χρόνια ήμουν κάτοχος ενός  Africa twin 750cc που πέρα από βόλτες στο νησί απο την μια άκρη στην αλλη καθε κυριακη με την τοπική  ομάδα  τους《Αθεόφοβους》δεν είχα  κάποια άλλη εμπειρία.
Τα τελευταία  3 Χρόνια  είμαι  κάτοχος  ενός Bmwr1200gsa έρωτας με την πρώτη ματιά που λένε…Από την πρώτη στιγμή  που το οδήγησα άρχισα να αναζητώ καινούργιους δρόμους  και περιπέτειες.
Βέβαια λίγο ότι μένω στο νησί και εξαρτάμαι από καράβι,λίγο ότι ασχολούμαι με τον τουρισμό και αναγκαστικά το καλοκαίρι δουλεύω 18ωρο,και λίγο τα υπερατλαντικα που κάνω κάθε χρόνο 2 φορες είμαι κάπως εγκλωβισμενος.
Παρόλα αυτά το παλεύω όσο μπορώ.
Κάποιος φίλος μου σύστησε το Bmwclub, oπου και ζήτησα και έγινα μέλος τα τελευταία 2 χρονια.
Έχω λάβει  μέρος σε 2 εκδρομές, στην Χαλκίδα στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο που ήταν και η πρώτη μου με το BmwClub, και ή  δεύτερη ήταν στο  Κολοκοτρωνιτσι στο καφέ της Καρυάς.
Έχω κάνει  μόνος το Αθήνα-Καλαματα Καλαμάτα-Σπαρτη μέσα από τον Ταΰγετο όπου ήταν φανταστική  εμπειρία, και Σπάρτη-Ναύπλιο 665 χλμ μονομερώς.
Πρόσφατα  έκανα το
Αθήνα-Πατρα-Διβρη Λαμπείας όπου συνδυάστηκε με προσωπικές δουλείες και ταξίδι αναψυχής.
Η επιθυμία μου είναι να κάνω πολλά  ταξίδια με την μηχανή ακόμα πρός  όλοι την Ελλάδα και σύντομα και πρός το εξωτερικό.
Ευχαριστώ πολύ  το Δ.Σ του BmwClubriders.gr που με επέλεξαν για αναβάτη του μήνα.

Εύχομαι ο Καινούργιος Χρόνος  που μπήκε να μας έχει γερούς και δυνατούς και να μας αφήσει  να κάνουμε πολλά πολλά χιλιόμετρα όλοι μας. Ευχαριστώ πολύ…