The Twins Inspiration

The Twins Inspiration

¨The Twins Inspiration¨ (Κρεπερί).

Αίαντος 103, 13122 Ίλιον Αττικής.

Τηλ.: 210 2635602.

Web: https://www.facebook.com/thetwinsinspiration/

Εντευκτήριο Λέσχης  – ¨The Twins Inspiration¨ : 13 χλμ.

21+ χρόνια στο ίδιο σημείο είναι αυτά

 

Κρέπα απλά ή βραβευμένη κρέπα; Τα Best Greek Food Awards™ την έβγαλαν ως την κορυφαία της περιοχής

Όταν ο Νίκος και ο Γιάννης ή ο Γιάννης και ο Νίκος ξεκίνησαν το μαγαζί τους στη γωνία των οδών Αίαντος και Έκτωρος στο Ίλιον, λίγοι ήταν εκείνοι που ήξεραν τι σημαίνει κρέπα.

Με πολύ προσωπική εργασία, μεγάλο αγώνα και κρέπες που πραγματικά είναι τίγκα στο υλικό είτε αυτή είναι αλμυρή είτε γλυκιά, η φήμη του μαγαζιού -που δεν έκλεισε ποτέ από τότε αφού είναι 24 ώρες ανοικτό- εξαπλώθηκε σε όλο το Λεκανοπέδιο.

Το Twins είναι η επιτομή της απόλυτης κρεπερί και αν δεν το έχεις επισκεφτεί ακόμα, απλά δεν ξέρεις τι πάει να πει κρέπα.

«Παρέλαση» κάθε βράδυ για την εκρηκτική κρέπα των The Twins Inspiration

Το θετικό σε αυτό το κατάστημα είναι ότι από τέλη Απριλίου που ανοίγει ο καιρός και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου που «κρατάει» ο πεζόδρομος της Αίαντος είναι γεμάτος με τραπεζάκια και πιάτα με δεκάδες κρέπες. Από το The Twins Inspiration περνούν από celebrities, 50αρηδες, 40αρηδες, 30αρηδες, 20αρηδες μέχρι και 16άρηδες που θέλουν να «χτυπήσουν» την αχτύπητη κρέπα του Ιλίου!

Και φυσικά, από νωρίς κάθε απόγευμα μέχρι τα άγρια ξημερώματα, 7 ημέρες την εβδομάδα, γίνεται ένα λαϊκό προσκύνημα για την κρέπα τους!

Στο Twins θα βρεις τη μεγαλύτερη κρέπα των Δυτικών Προαστίων

Μεγάλο του ατού, εκτός φυσικά από το μέγεθος της κρέπας- είναι η μεγαλύτερη που έχουμε βρει, όσο και αν ψάξαμε- είναι η ποιότητα των υλικών που δεν έπεσε ποτέ ανά τα χρόνια.

Στο Twins θα βρεις τη μεγαλύτερη κρέπα των Δυτικών Προαστίων

Για αυτό το λόγο στο Twins από το απόγευμα έως αργά το βράδυ θα βρεις κοσμοσυρροή. Από μικρά παιδιά, έφηβους, νέους, έως ηλικιωμένους που συνδυάζουν την κρέπα με την απογευματινή τους βόλτα, όλους θα τους βρεις εκεί. Το πιο σημαντικό όμως είναι, πως κυρίως αργά το βράδυ, θα βρεις νέους που έχουν έρθει από κάθε γωνιά της Αθήνας, έχοντας περάσει από δεκάδες άλλες κρεπερί. Το μυστικό μαθεύτηκε και πλέον οι λάτρεις της κρέπας δεν λογαριάζουν την απόσταση.

Στο Twins θα βρεις τη μεγαλύτερη κρέπα των Δυτικών Προαστίων

Στο Twins θα απολαύσεις αλμυρές και γλυκιές κρέπες, με δυνατότητα να τις γεμίσεις με ό,τι υλικό βάλει ο νους σου. Όμως δεν θα μείνεις εκεί. Τεράστια pancakes, λουκουμάδες ονειρικοί, σάντουιτς τεραστίων διαστάσεων και δροσιστικές σαλάτες. Θα γίνουμε γραφικοί, όμως θα σου τονίσουμε και πάλι πως οι ποσότητες είναι τεράστιες, οπότε πρέπει να παραγγείλεις με ρέγουλα. Αν η συνήθεια σου είναι: μια αλμυρή και μια γλυκιά – είσαι δικός μας- πρέπει να ξέρεις πως τη γλυκιά θα την πάρεις πακέτο.

Στο Twins θα βρεις τη μεγαλύτερη κρέπα των Δυτικών Προαστίων 

Πήγαινε να κάνεις την αυτοψία σου και αν καταφέρεις να φας όλη την κρέπα, είσαι πολύ μεγάλος παίκτης.