EAT & RIDE- Food Guide by BMW Riders Club Hellas

EAT & RIDE- Food Guide by BMW Riders Club Hellas

Αγαπητά μέλη,

έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις ταβέρνες, τα μαγειρεία, τα εστιατόρια και τις καντίνες ανά την Ελλάδα… και όχι μόνο, νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να συντάξουμε τον δικό μας οδηγό με τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

Στόχος είναι να προτείνουμε εστιατόρια από όλη την Ελλάδα τα οποία τα έχουμε επισκεφθεί οι ίδιοι και μας έχουν αφήσει εξαιρετική εντύπωση. Ο κατάλογος αυτός θα ανανεώνεται σε ετήσια βάση.

Στην προσπάθειά μας αυτή θα δημιουργήσουμε μία καινούργια ενότητα στην ιστοσελίδα μας όπου θα αναφέρουμε μόνο τα εστιατόρια που πραγματικά αξίζει να τα επισκεφτούμε, τόσο εμείς ξανά, όσο και οι υπόλοιποι μοτοσυκλετιστές που τους ενδιαφέρει μετά από μια ωραία μοτοσυκλετιστική διαδρομή να απολαύσουν και ένα καλό φαγητό. Άλλωστε και ο παγκοσμίου φήμης οδηγός Michelen ξεκίνησε ως ένας οδηγός για τους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών.

Εκτός από την καλή ποιότητα, σε σχέση πάντα και με την τιμή του φαγητού, στην περιγραφή μας θα παίζει ρόλο και η διαδρομή που θα μπορούμε να προτείνουμε και σε άλλους μοτοσυκλετιστές.

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει σε αυτό το εγχείρημα παρακαλώ να στείλει e-mail στο info@bmwriders.gr έως την επόμενη Τετάρτη 25.11.2020.