Νέο ηλεκτρικό σκούτερ BMW Motorrad Definition CE 04

Νέο ηλεκτρικό σκούτερ BMW Motorrad Definition CE 04

Η BMW δεν ξεχνά την κατηγορία των ηλεκτρικών σκούτερ και έτσι σήμερα αποκάλυψε το πρωτότυπο Definition CE 04, πρόταση για βιώσιμη δίτροχη κινητικότητα.

Η BMW ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που μπήκαν στην κατηγορία των ηλεκτρικών δίτροχων με το C Evolution. Μοντέλο που πλέον αποσύρθηκε από τον κατάλογο της εταιρείας και θα αντικατασταθεί σύντομα από ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα με το πρωτότυπο Definition CE 04.

Όπως κάνει και με τα αυτοκίνητά της, η BMW επέλεξε ένα πρωτότυπο για να ανακοινώσει την άφιξη ενός νέου μοντέλου, το οποίο θα βρίσκεται πολύ κοντά στο πρωτότυπο που βλέπουμε. Το Definition CE 04 ανακοινώνει λοιπόν με αυτόν τον τρόπο εκ των προτέρων τις αδρές γραμμές του νέου σκούτερ και μια εύκολα αναγνωρίσιμη σιλουέτα του μέσα στην αστική ζούγκλα.

 

Ξεχωρίζει επίσης με την επίπεδη, μακριά και «πλωτή» σέλα, εμπνευσμένη από το Concept Link του 2017, σχεδιασμένο για να διευκολύνει την καθημερινή πρόσβαση στην πόλη. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η έκδοση παραγωγής θα φορά πίσω φτερό.

Η BMW δεν αναφέρει προσώρας λεπτομερώς τις διάφορες τεχνικές και μηχανολογικές πτυχές του κόνσεπτ, ούτε καν αυτές της έκδοσης παραγωγής που θα προκύψουν από το πρωτότυπο. Από την άλλη πλευρά, η Motorrad εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να τονίσει τις νέες ενσωματωμένες τεχνολογίες και τις διάφορες συνδεσιμότητες που μάλιστα τοποθετεί στο επίκεντρο των προδιαγραφών.

Για του λόγου το ασφαλές, το BMW Definition CE 04 είναι εξοπλισμένο με ένα γενναιόδωρο ψηφιακό πίνακα με διαγώνιο 10,25” που παρέχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις του σκούτερ, στο σύστημα ψυχαγωγίας, καθώς και σε πολλές συνδεδεμένες εφαρμογές. To πρωτότυπο διαθέτει επίσης αδιάβροχο μπουφάν με επένδυση και φώτα (!), και έναν επαγωγικό φορτιστή στην τσέπη!

Η έκδοση παραγωγής του Definition CE 04 θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2021.

πηγή