Ducati Athens: Συμμετοχή στο Custom Rumble

Ducati Athens: Συμμετοχή στο Custom Rumble

Στον τελικό του διαγωνισμού Custom Rumble για την ανάδειξη της νικήτριας custom-made Scrambler Ducati της χρονιάς, που θα γίνει τη Δευτέρα 25 Μαΐου, θα υπάρχει και ελληνική συμμετοχή!

Ανάμεσα στις πέντε συμμετοχές του τελικού, μία για κάθε κατηγορία customization από τις οποίες θα επιλεγεί η νικήτρια, βρίσκεται και η συμμετοχή της Ducati Hellas στην κατηγορία Rocker. Πρόκειται για την τρίτη χρονιά που διεξάγεται ο διαγωνισμός, μέσα από τον οποίο αναδεικνύεται η πιο όμορφη custom-made Scrambler Ducati της χρονιάς. Φίλοι του customization απ’ όλο τον κόσμο είχαν περιθώριο μέχρι τις 15 Μαρτίου να επιλέξουν ανάμεσα σε 74 custom μοτοσυκλέτες και να ψηφίσουν την αγαπημένη τους στο Scramblerducati.com.

Ο εφετινός διαγωνισμός σημείωσε μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας σχεδόν 5.000 ψηφοφόρους. Οικοδέσποινα της εφετινής τελετής απονομής θα είναι η Dominika Grnova, γνωστό μοντέλο και influencer αλλά και ambassador της Scrambler Ducati, η οποία είχε συμμετάσχει στο Custom Rumble του 2018. Μαζί της, μία λαμπερή κριτική επιτροπή με σημαίνουσες προσωπικότητες του κόσμου των δύο τροχών και ταυτόχρονα δηλωμένους fans της Scrambler Ducati, όλοι σε ζωντανή διαδικτυακή σύνδεση από το σπίτι τους, ένεκα των ημερών.

Η επιτροπή απαρτίζεται από τους (αλφαβητικά):

Nicholas Hoult, Βρετανός ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις ταινίες Mad Max και About a Boy, φανατικός Ducatista ο ίδιος

Chaz Davies, επίσημος αναβάτης της ομαδας Aruba Ducati στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike

Andrea Dovizioso, επίσημος αναβάτης της Ducati στο MotoGP

Dutch Van Someren, ιδρυτής του BikeShed

Filippo Barbacane, ειδικός στο customization, εκπρόσωπος του Officine Rossopuro

Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τη νικήτρια “special” από τις 5 φιναλίστ, που έλαβαν η καθεμία τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία τους, στην online ψηφοφορία του κοινού. Αυτές είναι:

Rocker: 204 ψήφοι – Ducati Hellas σε συνεργασία με τη Jigsaw Customs από την Αθήνα

Cut-down: 231 ψήφοι – Francesco Russo σε συνεργασία με τη Moto Design Custom από τη Νάπολη (Ιταλία)

All-Terrain: 357 ψήφοι – Nguyen Ximong από το Ανόι (Βιετνάμ)

Outsider: 450 ψήφοι – Nick Tansley από τη Βαρκελώνη (Ισπανία)

Bully: 537 ψήφοι – Marco Graziani CC Racing Garage, από τη Ρώμη (Ιταλία)

Οι φίλοι της Scrambler Ducati αλλά και του customization μπορούν να παρακολουθήσουν live την τελετή απονομής στη σελίδα Scrambler Ducati στο Facebook, τη Δευτέρα 25 Μαΐου και ώρα 18.00 (Ελλάδας).

Πηγή