ΒMW Motorrad: Ο κορωνοϊός φέρνει ακυρώσεις

ΒMW Motorrad: Ο κορωνοϊός φέρνει ακυρώσεις

 

Η BMW ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή της να μείνει μακριά από εκδηλώσεις και εκθέσεις τη φετινή χρονιά, κάτι που οφείλεται στις επιπτώσεις της πανδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτό σημαίνει πως η βαυαρική φίρμα δεν θα συμμετέχει στα δύο διεθνή σαλόνια του φθινόπωρου (Intermot και Eicma), που είναι (μάλλον ήταν) προγραμματισμένα να γίνουν τον Οκτώβριο στην Κολωνία και τον Νοέμβριο στο Μιλάνο αντίστοιχα.

Αυτή η δυσάρεστη για όλους εξέλιξη έγινε ξεκάθαρα για λόγους ασφαλείας και σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει την εξέλιξη και κατασκευή των νέων μοντέλων της BMW για το 2021. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η ακύρωση του φεστιβάλ BMW Motorrad Days, που παραδοσιακά γίνεται στους πρόποδες των Άλπεων κάθε καλοκαίρι, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 40.000 επισκέπτες.

Ο Γερμανός κατασκευαστής θα παρουσιάσει όλες τις φετινές παγκόσμιες πρεμιέρες μέσα από εναλλακτικές φόρμες επικοινωνίας, που κατά βάση θα προβάλλονται μέσα από τα δικά της ψηφιακά κανάλια στο διαδίκτυο. Οι συνθήκες στον πλανήτη έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε, δυστυχώς, να μην ευνοούν περαιτέρω προωθητικές ενέργειες. Και είμαστε σίγουροι ότι λίαν συντόμως θα ανακοινωθούν παρόμοιες ακυρώσεις και από άλλους κατασκευαστές.

Ο χάρτης της μοτοσικλέτας έχει αλλάξει και βρισκόμαστε μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε οι συνέπειες να μην είναι καταστροφικές για τον κλάδο (και όχι μόνο).

Πηγή