Beauty and the Beast – A Motorcycle Tale for Riders

Beauty and the Beast – A Motorcycle Tale for Riders

Aυτά τα Χριστούγεννα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε ένα Σαββατοκύριακο με αυτά που αγαπάμε και αυτούς που αγαπάμε. Περισσότερες από 250 κλασικές, custom αλλά και σύγχρονες μοτοσυκλέτες θα είναι σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο στο λιμάνι του Πειραιά. Μπαίνοντας από την πύλη Ε2 θα βρεθείτε σε μια παλιά πέτρινη αποθήκη 2500τμ με άνετο parking μπροστά στη θάλασσα με θέα την είσοδο των πλοίων του λιμανιού.

Eκεί το “Beauty and the Beast” θα ζωντανέψει με θέμα από μοτοσυκλέτες και όπως και στο παραμύθι δύο διαφορετικά πλάσματα τους ενώνει η αγάπη, έτσι και εδώ δύο τελείως διαφορετικές αντιλήψεις, Βeauty ( κλασικά) και Beast (custom) τους φέρνει κοντά η αγάπη για την μοτοσυκλέτα. Μάλιστα ο επισκέπτης κατεβάζοντας το App “ Motorcycle Events” στο κινητό του θα μπορεί να ψηφίζει τις καλύτερες κλασικές και custom μοτοσυκλέτες τις προτίμησης του. Φυσικά θα υπάρχουν και σύγχρονες μοτοσυκλέτες, με κάποιες να παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε κοινό αλλά και περίπτερα με τους ποιο σημαντικούς custom builders της Ελλάδος, ρούχα και εξοπλισμός αναβάτη σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, ωραίες μουσικές και bar με καθιστικό.

Μαζί μας θα βρίσκεται και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πειραιά με παιδιά ειδικών ικανοτήτων που τους αρέσουν οι μοτοσυκλέτες. Τα παιδιά θα έχουν και δικές τους κατασκευές να πουλήσουν σε πολύ χαμηλές τιμές (3-5 ευρώ) για να αναπληρώσουν τα υλικά που θα χρειαστούν. Μάλιστα όσοι θέλουν μπορούν να τους προσφέρουν και γραφική ύλη που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Το ΣΚ 14/15 Δεκεμβρίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Πειραιά στην Πέτρινη Αποθήκη και από μια μεγάλη συλλογή μαυρόασπρων φωτογραφιών από την δραστηριότητα του λιμανιού τον περασμένο αιώνα. Και για το ”μετά” ο γνωστός Τracer (Ηλίας Χατζηγεωργίου) θα έχει ειδικές προτάσεις για τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης.

H εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της UNESCO.