Με τρίκυκλο στην «Πράσινη Κόλαση»

Με τρίκυκλο στην «Πράσινη Κόλαση»

Ένα μοναδικό ρεκόρ πέτυχαν τρεις φίλοι στη διασημότερη πίστα του κόσμου, σημειώνοντας τον κορυφαίο χρόνο με ένα παραδοσιακό τρίκυκλο tuk-tuk!

Το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Nurburgring, στο circuit όπου δραστηριοποιούνται οι κορυφαίοι κατασκευαστές. Οι τρεις άνδρες έφεραν το τρίκυκλο από την Ταϊλάνδη, του έκαναν ορισμένες τροποποιήσεις και το έβαλαν στη γερμανική πίστα, γνωστή και ως «Πράσινη Κόλαση». Φυσικά, δεν είχαν ανταγωνισμό καθώς κανείς στο παρελθόν δεν έχει επιχειρήσει να καλύψει το Ring με τέτοιου είδους όχημα.

Ο οδηγός έχει μεταμφιεστεί σε Sting, ενώ οι άλλοι δύο κάθισαν πίσω προκειμένου να κρατάνε ισορροπία στις δύσκολες στροφές.Το tuk-tuk μπήκε με φόρα στην πίστα, γράφοντας 31 λεπτά, 49 δευτερόλεπτα και 46 δέκατα, χρόνος που μετρήθηκε επίσημα από τους αρμοδίους του Nurburgring.

Βέβαια, όπως ανέφεραν οι τρεις φίλοι δεν θα το επαναλάμβαναν ποτέ. Το μικρό τρίκυκλο ήταν τόσο ασταθές που σε κάθε στροφή τους έπιανε πανικός. Ειδικά αυτό που έπαθαν στη φημισμένη Fuchsröhre θα τους στοιχειώνει για πάντα, όπως είπαν χαριτολογώντας.

Θυμίζουμε ότι το Ring είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό circuit, με τη διαδρομή των 20,6 χιλιομέτρων να μην συγχωρεί κανένα λάθος. Το ρεκόρ κατέχει η Porsche 919 Hybrid Evo με χρόνο 5:19.546.

Πηγή