Αναβάτης Ιούνιος 2019 – Νίκος Παπακώστας

Αναβάτης Ιούνιος 2019 – Νίκος Παπακώστας

Καλό μήνα σε όλους!

Φαίνεται ήρθε η σειρά μου να πω δυο λόγια και μάλιστα σε καλή εποχή. Αρχή καλοκαιριού! Συνεπώς μου επιτρέπεται μία ακόμη ευχή… Καλές βόλτες σε όλους!!

Με τα αγαπημένα μας δίτροχα ξεκίνησα σε μικρή ηλικία και συγκεκριμένα 14 ετών -πάνε 38 χρόνια από τότε (κάντε τον υπολογισμό αν δεν βαριέστε)- έχοντας έρωτα με αυτά από πολύ μικρότερος. Παρ’ όλα αυτά, μοτοσικλετιστής νομίζω ότι έγινα αρκετά αργότερα… περίπου όταν έγινα και μέλος της λέσχης (τέλη του 2010) και ίσως και αργότερα. Θέλεις λίγο τα σχολεία μοτοσικλέτας, θέλεις λίγο τα άρτια οργανωμένα ταξίδια της Λέσχης… Και βέβαια όλα αυτά τα λέω για να καταλήξω ότι είμαι ακόμη πολύ νέος!!! (μοτοσικλετιστής).

Μετά από όλα αυτά και πολλά άλλα, μπορώ να πω ότι είμαι σίγουρος για το πώς βλέπω τη μοτοσικλέτα. Είναι συντροφιά, είναι ταξίδια, είναι εικόνες, είναι μια μεγάλη αγάπη!

Η Λέσχη μου δίνει πολλά, όπως άλλωστε νομίζω σε όλα τα μέλη της (και όχι μόνον), χωρίς διακρίσεις. Εγώ πάλι, σε ανταπόδοση αυτών, παραμένω σταθερά ένα «κακό» μέλος της (χωρίς προσφορά) που, όμως, σκοπεύω να την ακολουθώ όσο υπάρχω και μπορώ. Και αυτό γιατί πραγματικά είναι κι αυτή συντροφιά, ταξίδια, εικόνες και αγάπη σαν τη μοτοσικλέτα και είναι, επί πλέον αυτών, μία ακόμη οικογένεια. Τουλάχιστον έτσι τη νιώθω εγώ παρά τις συνεχείς απουσίες μου.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες, όχι μόνο γιατί είθισται στην περίπτωση, αλλά και γιατί οι φωτογραφίες έχουν τη μαγεία να μας ταξιδεύουν όλους…

Τυνησία 2013

Ομοίως… Εννοείται ότι στο χώμα μπήκαμε μόνο για τη φωτογράφηση.

Νότια Ιταλία 2014

Ήπειρος 2014

Μάνη 2016

Τοσκάνη 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Άνδρος 2018

Θέλω να πιστεύω ότι δεν πειράζει που δεν φαίνεται μοτοσικλέτα στην φωτογραφία. Άλλωστε δεν συνηθίζω να τη φωτογραφίζω όταν φεύγουμε. Σε κάθε περίπτωση η φωτογραφία ένα λέει:

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!