Heaven on Hills 2018

Heaven on Hills 2018

Πρόκειται για ένα υψηλού επιπέδου Travel Enduro ταξιδιωτικό πρόγραμμα

στην Ελλάδα στο οποίο συμμετέχουν συνολικά 42 Γερμανοί αναβάτες.

Οι συμμετέχοντες είναι Μέλη του Επίσημου Δικτύου Εμπόρων Μοτοσικλετών

της BMW Motorrad (Γερμανίας), αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της BMW Bank.

Το Heaven on Hills 2018 θα πραγματοποιηθεί σε δύο (2) στάδια αφού για λόγους
ποιότητας και ασφάλειας έχουμε χωρίσει τους συμμετέχοντες σε δύο (2) αντίστοιχα γκρουπ δυναμικότητας 21 αναβατών ανά γκρουπ.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις ομορφιές της Ελλάδας και να βιώσουν την φιλοξενία σε απόλυτα μεγέθη.
Ο δικός μας ρόλος πέραν του συνολικού προγραμματισμού είναι να τους οδηγήσουμε στα καλύτερα ορεινά περάσματα
της Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου με περιηγήσεις σε παραδοσιακά χωριά και επισκέψεις σε ιστορικά μνημεία όπως οι Δελφοί,
η Αρχαία Ολυμπία, Μυκήνες, Διώρυγα Ισθμού και φυσικά ξενάγηση στις γειτονιές της Πλάκας με αποκορύφωμα τι άλλο από την επίσκεψη στον Παρθενώνα.
allroadtraining_bmwmotorrad_fuhrpark

BMW Motorrad Fuhrpark | Ενοικίαση Μοτοσικλετών BMW
Οι συμμετέχοντες θα οδηγούν όλοι τους καινούριες μοτοσικλέτες BMW Motorrad της σειράς GS όλα μοντέλα 2018 (BMW R1200GS και BMW F850GS)Οι μοτοσικλέτες θα είναι εφοδιασμένες με χωμάτινα ελαστικά και θα ενοικιαστούν από το BMW Motorrad Fuhrpark που με έδρα του το Μόναχο, αποτελεί το μόνο επίσημο κέντρο ενοικιάσεων μοτοσικλετών της εταιρίας προμηθεύοντας αποκλειστικά την BMW Motorrad με μοτοσικλέτες για Event ή εκδηλώσεις που διοργανώνει ανά τον κόσμο καθώς και όλους τους Επίσημους Συνεργάτες BMW Motorrad Εκπαίδευσης & Ταξιδιών όπως είναι αποκλειστικά για την Ελλάδα η All Road Training. Οι μοτοσικλέτες καθώς και όλα τα υλικά του Touring Project (λάστιχα, εξοπλισμός υποστήριξης κ.α) θα μεταφερθούν από και προς την Γερμανία σε ειδικές μεταλλικές συσκευασίες με νταλίκα χωρητικότητας 35 μοτοσικλετών (25 τόνοι).

allroadtraining_bmwpanagiotopoulos_bmwserviceteam

BMW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ A.E | Tours & Training Support & Service Team
Τις ανάγκες του απαραίτητου μηχανολογικού ελέγχου πριν την εκκίνηση κάθε Group, αλλά κυρίως της συντήρησης ή επισκευής των ενοικιαζόμενων μοτοσικλετών κατά την διάρκεια των 12 ημερών που θα ταξιδεύουν από χώμα στην Ελλάδα, έχει αναλάβει η BMW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Είναι ιδιαίτερη χαρά και μας γεμίζει με εμπιστοσύνη το γεγονός του ότι ο ίδιος ο κος Αντώνης Παναγιωτόπουλος με την τεράστια εμπειρία και οργάνωση που διαθέτει έχει αναλάβει τον συντονισμό του τομέα Service, συνοδεύοντας τα Group μας ανά ημέρα με έμπειρους μηχανικούς οι οποίοι και θα πλαισιώνουν το Team της υποστήριξης. Το Service Team της BMW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ θα μετακινείται ανά ημέρα στους προγραμματισμένους σταθμούς του Tour με ένα πλήρες εξοπλισμένο αυτοκίνητο της εταιρίας του το οποίο είναι ειδικά προετοιμασμένο για τον σκοπό, μεταφέροντας όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα ανταλλακτικά BMW, διαγνωστικά μηχανήματα και απαιτούμενα εργαλεία.

allroadtraining_bmwmotorrad_safetysupport

Ασφάλεια Διαδρομών | All Road Training
Την Ασφάλεια όλων των χωμάτινων ορεινών διαδρομών και ρόλο “σκούπας” έχουμε αναλάβει αποκλειστικά εμείς. Το ειδικά προετοιμασμένο τετρακίνητο όχημα της Σχολής θα βρίσκεται stand by στα βουνά, περιμένοντας τα Group να ολοκληρώνουν τα stages της ημέρας. Το όχημα μας διαθέτει πέραν από απεριόριστες Off-Road Rescue δυνατότητες, κινητή μονάδα Α΄ Βοηθειών με σωστικά μέσα και φαρμακευτικό υλικό, ένα πλήρες κινητό Service Kit καθώς και κάποια βασικά αναλώσιμα, αλλά και extra ελαστικά.

allroadtraining_bmwmotorrad_instructors

Joe, Thomas και Νίκος | BMW Motorrad Certified Tourguides & Instructors
Όλοι οι υπεύθυνοι συνοδείας των Γκρουπ δεν είναι ερασιτέχνες οδηγοί ή προσφάτως εμπλεκόμενοι με τον τομέα, αλλά διεθνώς Πιστοποιημένοι Tourguides και Instructors της BMW Motorrad (BMW Motorrad Certified Tourguide & Instructor) με ειδική άδεια, πληρώντας συγκεκριμένες προδιαγραφές τεχνογνωσίας. Διαθέτοντας τεράστια επαγγελματική εμπειρία ο καθένας στον τομέα του (άνω των 10 ετών) αποτελούν την εγγύηση ότι το ταξίδι θα κυλήσει ομαλά ακόμα και στις πλέον δυσμενείς συνθήκεςΚάθε πλοηγός θα συνοδεύει έως 6 αναβάτες ίδιου επιπέδου εμπειρίας. Ο Νίκος Σπανός είναι υπεύθυνος για την συνολική σχεδίαση των διαδρομών και του προγράμματος του Tour καθώς και για όλα τα σύνθετα σενάρια ασφάλειας και εναλλακτικών διαδρομών. Θα συνοδεύει τα γρήγορα Group δηλαδή τους πολύ έμπειρους αναβάτες που θα διανύουν τις μεγαλύτερες αποστάσεις ανά ημέρα στο χώμα, στις πιο δύσκολες διαδρομές Enduro. Ο Joe Stather επίσειρά ετών Director του BMW Motorrad Instructor & Tourguide Academy (Διευθυντής Σχολής Πλοηγών & Εκπαιδευτών BMW Motorrad) θα είναι υπεύθυνος για το γκρουπ αρχαρίων καθώς και για οργανωτικά θέματα με ξενοδοχεία, συνεργάτες κ.α. Τέλος, ο Thomas ή “GS Enduro Doc”εκτός από Πιστοποιημένος Πλοηγός και Εκπαιδευτής BMW είναι και ο επικεφαλής Γιατρός όλων των BMW Motorrad GS Trophy που έχουν διεξαχθεί ως σήμερα ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του πρόσφατου στην Μογγολία. Ο Thomas θα συνοδεύει τα Intermediate Groups και είναι υπεύθυνος για όλα τα ιατρικά θέματα του Tour αποτελώντας την πλέον αξιόπιστη επιλογή στον τομέα του.

Η All Road Training φημίζεται για την εξειδίκευση της σε τέτοιες διοργανώσεις και δεν είναι η πρώτη φορά που ως Σχολή αναλαμβάνουμε τόσο σοβαρά και επαγγελματικά Project. Είναι γεγονός ότι αυτό το International Tour αποτελεί πρόκληση και ακόμα μια σημαντική εμπειρία, υψηλού επιπέδου για εμάς. Είναι τιμητικό για την Σχολή μας ότι δεν μας χαρίστηκε η συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά επιλεχθήκαμε βάση συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών και της πλέον ολοκληρωμένης πρότασης που παρουσιάστηκε, καταφέρνοντας να ξεπεράσουμε πολλούς και ιδιαίτερα αναγνωρισμένους BMW Motorrad Official Partners του εξωτερικού που παρουσίασαν αντίστοιχες προτάσεις διοργάνωσης σε άλλες χώρες της Ευρώπης και Αφρικής.
allroadtraining_bmwmotorrad_partners