Αναβάτης Οκτώβριος 2018 – Στέφανος Κυριακόπουλος

Αναβάτης Οκτώβριος 2018 – Στέφανος Κυριακόπουλος

Αγαπητοί μου φίλοι καλό μήνα !

Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα τηλέφωνο από τον πρόεδρο της λέσχης που μου ανέφερε ότι θα ήμουν αναβάτης του μήνα.

Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα ….ομολογώ ότι δεν είμαι από τα πολύ ενεργά μέλη της λέσχης μας. Κάτι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι οι προσωπικές , σπάνια συγχρονιζόμαστε!

Να σας πω λοιπόν λίγα λόγια για την Μότο-πορεία μου και την γνωριμία μου με την λέσχη….

Στον μοτοσυκλετισμό μπήκα μεγάλος, στα 35 χρόνια μου. Μέχρι τότε δεν είχα νοιώσει την ανάγκη δικού μου οχήματος, ούτε αυτοκίνητο είχα. Το 98 είδα μια μέρα στον δρόμο το BMW 1200 Cruser.  Αυτό  ήταν! Κεραυνοβόλος έρωτας! Λίγους μήνες μετά είχα αποκτήσει τον έρωτα της ζωής μου , την Black Magic Woman ! Για εμένα η καλύτερη μηχανή για χαλαρές βόλτες χιλιάδων χιλιομέτρων.

Στην πορεία του χρόνου απέκτησα και δεύτερες μηχανές για συνεπιβάτη και αποσκευές….R1150RT…R1200GS…R1200RT και τελευταίο το R1200GS Adventure του 2009 που έχω ακόμα παράλληλα με το cruser.

Τα ταξίδια μου ήταν πάντα μοναχικά, όταν μπορούσα εγώ δούλευαν οι άλλοι και το ανάποδο!

Έχοντας ‘αλλοθι’ την διαμονή της γυναίκας μου στην Γαλλία και Γερμανία , για μια δεκαετία uστην κυριολεξία όργωσα την Ευρωπη. Γυρίζοντας Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009 βλέπω μια ωραία παρέα με μηχανές BMW που επέστρεφαν από το Garmisch. Ήταν μέλη του BMWRIDERS.gr. Η γνωριμία τους ήταν καταλυτική για μένα. Τον επόμενο χρόνο πήγα στην λέσχη τους στο Θησείο,εντυπωσιάστηκα με την ζεστασιά και την συντροφικότητα τους. Έτσι έγινα μέλος αυτής της όμορφης οικογένειας!

 

Μπορεί το 90% των ταξιδιών μου να είναι ακόμα σόλο , όμως από την λέσχη έχω πάρει και παίρνω ακόμα το πιο σπουδαίο…φίλους!! Ανθρώπους που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα,κοινή αγάπη για την μηχανή και τα ταξίδια! Ανταλλάσουμε απόψεις, εμπειρίες , ε , και όταν καταφέρω να συγχρονιστώ, συνταξιδεύουμε κιόλας!

Φίλοι μου να είστε πάντα καλά και δυνατοί , πάντα με ομορφα ταξίδια και πάντα όρθιοι !!

Στέφανος Κυριακόπουλος