Andeli Mototouring: Βραβείο στον Ελληνικό μοτοτουρισμό!

Andeli Mototouring: Βραβείο στον Ελληνικό μοτοτουρισμό!

Στα Tourism Awards 2018, που βραβεύουν τις εταιρείες που «απογειώνουν» τον ελληνικό τουρισμό, η Andeli Mototouring κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

Το βραβείο απονεμήθηκε για την προσφορά και τις υπηρεσίες της Ελληνικής εταιρείας στην κατηγορία Specialty Travel – Adventure Tourism, Greek Motorcycle Adventure. Οι τιμητικές βραβεύσεις απευθύνθηκαν σε εταιρείες, μικρές και μεγάλες, start-ups αλλά και ιστορικές, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και που λειτουργούν ως πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν.  Ανάμεσά τους και η Andeli, που με το πάθος της για τα ταξίδια και τη μεγάλη αγάπη της για τη μοτοσυκλέτα, με γνώμονα πάντα την ασφαλή οδήγηση, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να αποκομίσει θετικές κριτικές. Στο διαγωνιστικό μέρος όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 30μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη. Ανάμεσά τους, πανεπιστημιακοί, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Γιάννης Μπουτάρης, Dr. Dimitrios Diamantis, Μαρία Μάρακα, Διονύσης Σοτοβίκης, Λευτέρης Λαζάρου, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Η τελετή απονομής των βραβείων διοργανώθηκε για τέταρτη χρονιά από το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ και πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, όπου συγκέντρωσε πλήθος υψηλόβαθμων στελεχών και τα σημαντικότερα brands του ελληνικού τουρισμού. Για την Andeli το βραβείο παρέλαβε η ιδρυτής και CEO της εταιρείας Άντρια Ψωμά.

Πηγή