Αναβάτης Απρίλιος 2018- Θανάσης Παφίλης

Αναβάτης Απρίλιος 2018- Θανάσης Παφίλης

Και ήρθε και η σειρά μου για αναβάτης του μήνα. Ως ο βενιαμίν της παρέας να σας πω πως ξεκίνησα να καβαλάω μοτοσυκλέτες.

Από μωρό παιδί είχα την τρέλα με τα δίτροχα, σε ηλικία 16 ετών απέκτησα το πρώτο μου μηχανάκι ένα Honda στρογγυλοφάναρο του 74 και ως γνήσιος κάγκουρας της εποχής το είχα πειράξει για να κάνω κόντρες.

Μετά τον στρατό σε ηλικία 22 ετών έκανα το πρώτο μου όνειρο πραγματικότητα αποκτώντας μια Harley Davidson 883  και έζησα το όνειρο του easy rider. ‘Eκανα αρκετά ταξίδια με αυτή (μεγάλη ταλαιπορία χαχα), την καστομάρισα  και το 2008 κατάφερα στο bike show του Harley Davidson club hellas να πάρω την τρίτη θέση στην κατηγορία της.

Το μικρόβιο για τα ταξίδια όμως μεγάλωνε συνέχεια και μια μέρα καβαλάω ένα BMW R850GS ενός φίλου κάνοντας μεγάλη βόλτα…..αυτό ήταν ερωτεύθηκα τα bmw.

Το 2009 απέκτησα την πρώτη μου  GS 1200adv και έκανα με καλούς φίλους (χαρλεάδες) το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι  στην Τουρκία φτάνοντας μέχρι την Καππαδοκία. Ήταν ένα  υπέροχο ταξίδι  με πολλές και δυνατές αναμνήσεις.

Τον Σεπτέμβριο του 2009  η λέσχη ήρθε στην γειτονιά μου και εκεί γνώρισα όλους εσάς. Από την πρώτη στιγμή όλοι με αγκαλιάσατε κάνοντας ωραίες βόλτες και ταξίδια. Αμέσως ανέλαβα το bar της λέσχης  και κάθε Τετάρτη περίμενα όλους εσάς για να σας δω. Η αγάπη όλον σας με ανέδειξε δυο διετίες στο διοικητικό συμβούλιο της λέσχης ως γραμματέας και υπεύθυνος εκδηλώσεων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την στήρηξη που μου προσφέρατε στην πολύ δύσκολη στιγμή της απώλειας του πολυαγαπημένου μου πατέρα.

Θα μπορούσα να μιλάω  για την λέσχη με τις ώρες! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου σε όλους σας.

Με αγαπη,

θανασης Παφιλης