Αναβάτης Σεπτέμβριος 2017 –Αναστάσιος Γκιώνης

Αναβάτης Σεπτέμβριος 2017 –Αναστάσιος Γκιώνης

Μια μέρα του Αυγούστου με παίρνει τηλέφωνο ο πρόεδρος και μου λέει ετοίμασε άρθρο γίνεσαι Αναβάτης Σεπτεμβρίου. Έτσι άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει και εγώ να πω την δική μου ιστορία σε σχέση με τις μοτοσυκλέτες.

Λοιπόν έχουμε και λέμε!

Το πρώτο μου μηχανάκι ήταν ένα Honda C50 την χρονολογία 1984 το οποίο το πήρα από ανάγκη για τις μετακινήσεις μου. Καθώς περνούσαν τα χρόνια μεγάλωνε και η αγάπη μου για τις μοτοσυκλέτες κι έτσι από τότε μέχρι το 1992 ακολουθήσαν κι άλλα μηχανάκια από τα χέρια μου όπως Yamaha TZR 125 όπου είχα το πρώτο μου και μοναδικό ατύχημα, για καλή μου τύχη φορούσα κράνος και την γλύτωσα με μια βδομάδα στο ΚΑΤ με θλάση στα πλευρά.

Μετά ακολούθησε το Kawasaki KR1S, αλλά σταθμός για μένα ήταν όταν πήρα το Suzuki GSXR 750 γιατί το αγάπησα για τις επιδώσεις του και την σταθερότητα του.

Έπειτα πήρα το Honda XR 650, Suzuki SV 650, Honda Hornet 650.

Περνώντας τα χρόνια φτάνουμε στο καταλυτικό έτος 2008 όπου ήθελα μια μηχανή με sport-touring χαρακτήρα κι έτσι μπήκα στην οικογένεια της BMW καθώς πήρα το K1200S.

Ψάχνοντας για καινούργιες εμπειρίες και ταξίδια βρέθηκα να είμαι μέλος της  BMW Riders Hellas.

Εδώ και 7 χρόνια που είμαι μέλος της λέσχης έχω αποκτήσει εμπειρίες και γνώσεις μέσα από την ομαδική ασφαλή οδήγηση με σεμινάρια, εκδρομές, happening. Επιπλέον τα απογεύματα κάθε Τετάρτης απόκτησαν ενδιαφέρον γιατί συναντιόμαστε με άλλα άτομα και ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις για τις μηχανές και όχι μόνο.

Επίσης γνώρισα καινούργιους φίλους με κοινό στοιχείο την αγάπη μας για τον καλό μοτοσυκλετισμό. Με μερικούς από αυτούς έχουμε επικοινωνία και εκτός λέσχης καθώς πηγαίνουμε μοτο-βόλτες.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αναβάτες μηχανών πολλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι.

Υ.Γ.

Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. για την τιμή να με επιλέξουν Αναβάτη του μήνα.

Αναστάσιος Γκιώνης