Αναβάτης Ιούλιος 2017 – Φούντας Κωνσταντίνος

Αναβάτης Ιούλιος 2017 – Φούντας Κωνσταντίνος

Με έκπληξη άκουσα τον Παναγιώτη (σ.σ. τον ταμία μας) να μου λέει στο τηλέφωνο ότι με διάλεξαν για Αναβάτη του μήνα Ιουλίου.

Ρε Παναγιώτη δεν έχουμε κάποιον άλλο;;; Και μου το έκλεισε αφήνοντας με, με τον προβληματισμό πως να χωρέσω έντεκα χρόνια σε μερικές λέξεις;;;

Σωτήριο έτος 2006 κι ενώ είχα το πρώτο μου BMW ήδη δύο χρόνια σχεδόν, τότε μόνο πήρα την απόφαση να πλησιάσω τη λέσχη, αφού την είχα γνωρίσει μέσα από την ιστοσελίδα της μόνο, και ταξίδευα κι εγώ μέσα από τις φωτογραφίες των εκδρομών τους!!!

Φτάνοντας λοιπόν στην πρώτη επαφή μου με τη λέσχη η πρώτη θετική εντύπωση που διαρκεί κι εύχομαι να διαρκεί επ’ άπειρω ήταν η υποδοχή του καινούριου μέλους. Ο τρόπος που με αγκάλιασε ο κόσμος και με έκανε να νιώσω μέλος της οικογένειας, γιατί θεωρώ ότι η λέσχη μας είναι μια μεγάλη οικογένεια ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα κάτι μοναδικό.

Έκτοτε πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι, πολλά ταξίδια, όμορφες διαδρομές και ομορφότερες στιγμές γέμιζαν το δικό μου παζλ στη λέσχη. Το σημαντικότερο όμως φιλίες δυνατές, στέρεες που έβαλαν κι αυτές το σημάδι τους και με έχρησαν τα εννέα από τα έντεκα αυτά χρόνια και μέλος του ΔΣ της λέσχης μας.

Φιλίες που έγιναν ακόμα και κουμπαριές και δυνάμωσαν την αίσθηση της οικογένειας.

Εύχομαι στη λέσχη μας και στα μέλη μας πολλά ακόμα χρόνια όμορφων διαδρομών, η οικογένεια μας να μεγαλώνει και να δέχεται στην αγκάλια της ακόμα περισσότερα μέλη και σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη σας μα και την υπομονή σας για τα χρόνια που πέρασαν και προσμονώ να περάσουμε παρέα ακόμα περισσότερα !!!

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Φούντας