Αναβάτρια Απρίλιος 2017 – Χρύσα Χαραλαμπίδου

Αναβάτρια Απρίλιος 2017 – Χρύσα Χαραλαμπίδου

Κατ’αρχήν σας ευχαριστώ που με επιλέξατε για αναβάτρια του μήνα Απρίλη 2017! Για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη το μύνημα του αγαπημένου μας προέδρου αλλά και του ταμία μας που με ενημέρωσαν ότι επιλέχθηκα αναβάτρια του μήνα.

Είμαι η Χρύσα και κατάγομαι από τη Θάσο. Το δικό μου φλερτ με τις μηχανές άρχισε από πολύ νωρίς μόλις στα 9 μου, ήταν ένα ΥΑΜΑΗΑ CHAPPY 50CC αυτόματο το οποίο είχαν οι γονείς μου για τις κοντινές μετακινήσεις στο νησί αλλά και για τα delivery καθώς διαθέτουν αρτοποιείο.

Για μένα η μηχανή είναι αίσθηση πραγματικής ελευθερίας!!! Αυτή η ελευθερία που ένιωθα τότε είναι η ίδια ακριβώς και τώρα που μεγάλωσα.

Στα 13 μου οδήγησα για πρώτη φορά μηχανή με συμπλέκτη, ήταν ένα ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ  MOTTARD 600CC ενός φίλου. Στα 16 μου με τις οικονομίες μου αγόρασα ένα μεταχειρισμένο SUZUKI FX 125CC φυσικά χωρίς δίπλωμα μέχρι που έπεσα σε μπλόκο της αστυνομίας…

Το 2010 πήρα την πρώτη BMW το F800R την οποία την έχω μέχρι σήμερα. Μάλιστα την είχα παραγγείλει χωρίς να την έχω δει από κοντά…και το πιο τρελό…δεν την είχα οδηγήσει! Πήρα τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο από την Ξάνθη και την παρήγγειλα σαν να αγόραζα παπούτσια από το ίντερνετ.

Η τρέλα της μικρής ηλικίας και το πάθος για τις BMW με οδήγησαν να ψάξω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το CLUB της BMW και έτσι βρήκα την Λέσχη μας!!!

Συγκεκριμένα μίλησα στο Facebook με τον Κώστα και τον Δημήτρη Φούντα και φυσικά με τον Γιώργο Μπενάρδο. Με ενημέρωσαν για την Λέσχη και για το που βρίσκεται, ώστε όταν κατέβαινα Αθήνα να πήγαινα να τους συναντήσω.

Έτσι και έγινε λοιπόν, όταν κατέβηκα πήγα στο Θησείο σε ένα υπόγειο, μια Τετάρτη, μπορώ να πω ότι η ιδέα του υπογείου μου ξύνησε λίγο, αλλά όταν κατέβηκα τα πρώτα σκαλιά ενθουσιάστηκα  από την υποδοχή και από τον πολύ όμορφο χώρο. Άρχισα να γνωρίζω τα μέλη ένα-ένα και αμέσως ένιωσα οικεία με όλους τους. Με ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες της Λέσχης και έτσι δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω να γίνω μέλος σε αυτή την όμορφη Λέσχη με τις τόσες εκδηλώσεις.

Μέσα στη Λέσχη έχω κάνει αρκετές γνωριμίες και φιλίες και χαίρομαι πολύ για αυτό. Για τους περισσότερους από εμάς η Λέσχη είναι ¨Οικογένεια¨ και αυτό φαίνεται και μέσα από τις τόσες κουμπαριές που έχουν προκύψει.

Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις αλλά και τα πολλά χιλιόμετρα που απέχω δεν μου επιτρέπουν να παίρνω μέρος στις άρτια οργανωμένες εκδρομές εντός ή εκτός χώρας και στις διάφορες εκδηλώσεις της.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ, ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΤΟΥΣ!!!!!
ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΗ ΘΑΣΟ TO ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ BMW RIDERS GR???
Χρύσα Χαραλαμπίδου