Πρόσκληση εγκαινίων των Νέων εγκαταστάσεων Σφακιανάκης ΑΕΒΕ!

Πρόσκληση εγκαινίων των Νέων εγκαταστάσεων Σφακιανάκης ΑΕΒΕ!

unnamed-1

Την Τετάρτη 18.01.2017 στις 20:00 η Λέσχη μας είναι καλεσμένη στα εγκαίνια των νέων πολυτελών εγκαταστάσεων της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στην Λ. Κηφισού 36 στο Περιστέρι.

Ραντέβου 19:45 μπροστά απο Ελληνικά Χρηματιστήρια (Λεωφ. Αθηνών 110) για να πάμε όλοι μαζί. Η Λέσχη μας θα παραμείνει κλειστή!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Σε άπλετο χώρο που καταλαμβάνει 2.500τμ η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ  οι μοτοσυκλέτες απολαμβάνουν την δική τους, ευρύχωρη γωνιά. Με εσωτερική τζαμαρία ο πελάτης μπορεί να παρακολουθεί τον χώρο του service, αν και το σημείο των μηχανικών μοτοσυκλετών, βρίσκεται στο βάθος χωρίς άμεση οπτική επαφή από τον χώρο αναμονής. Από εκεί και πέρα, η ίδια η εικόνα του συνεργείου μπορεί να συγκριθεί μονάχα με την εξίσου ανανεωμένη μονάδα της BMW, και οι δύο μαζί είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή την στιγμή σε ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο στην Ελλάδα!

Οι προδιαγραφές των εγκαταστάσεων είναι κάτι που ακόμη ελάχιστα σημεία της BMW είναι τόσο νέα ώστε να τις έχουν υλοποιήσει, με ακτίνα ολόκληρη την Ευρώπη, και έτσι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στην κορυφή από πλευράς εξυπηρέτησης. Μας άρεσε ιδιαίτερα που η μοτοσυκλέτα είχε τον δικό της χώρο και μάλιστα με την δική του ξεχωριστή ταυτότητα, ενώ ο πελάτης θα μπορεί να βρει όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό της εταιρίας.

 


Η εικόνα του συνεργείου που αντικρύσαμε, παρέπεμπε σε χώρο που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν χειρουργείο ή για να μιλάμε κυριολεκτικά ήταν κατά πολύ καλύτερος, μια και είμαστε στην Ελλάδα και τα χειρουργεία μας δεν είναι ούτε ευρύχωρα, ούτε πεντακάθαρα και κυρίως ούτε πλήρως εξοπλισμένα. Πέρα από την εξαιρετική παρουσία του συνεργείου, εντυπωσιακό θα είναι και το «μενού» υπηρεσιών, που περιλαμβάνει από το πλύσιμο μέχρι την παράδοση και την παραλαβή από τον χώρο του πελάτη, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό θα είναι η δυνατότητα να κλείνεις το ραντεβού από το internet χωρίς κανένα απολύτως τηλέφωνο, όποια ώρα της ημέρας σε βολεύει. Βέβαια αυτό εμπεριέχει ένα κίνδυνο για την εταιρία, καθώς η συνέπεια δεν είναι εκείνο ακριβώς το χαρακτηριστικό που μας χαρακτηρίζει ως πολίτες αυτού του κράτους, και έτσι εύκολα η ηλεκτρονική δέσμευση του ωραρίου μπορεί να βγει εκτός προγράμματος. Ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μην συμβεί.

Ο εταιρία είχε πολυετή παρουσία στην Δ. Αττική, όμως ο νέος χώρος για τις μάρκες BMW, MINI και φυσικά τις μοτοσυκλέτες της BMW, είναι μία ευχάριστη αναβάθμιση στις υπηρεσίες του ελληνικού κοινού, που πλέον απολαμβάνει μία εξυπηρέτηση υψηλότερων στάνταρ από του εξωτερικού, όχι όμως και με το αντίστοιχο κόστος, όπως μας καθησύχασαν…

 

 

Πηγή