ADV MEGA RAID! 3 &4 Δεκεμβρίου | Αθήνα – Ταίναρο | 24H

ADV MEGA RAID! 3 &4 Δεκεμβρίου | Αθήνα – Ταίναρο | 24H

megaraid2016_allroadtraining

ADV MEGA RAID!

Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Δεκεμβρίου | Αθήνα – Ταίναρο | 24H ADVENTURE

To 24ωρο MEGA RAID είναι το ετήσιο Extreme Adventure Project της All Road Training για αναβάτες με μοτοσικλέτες Rally – Adventure. Δεν είναι αγώνας, αλλά ένα Off Road Ταξίδι που σαν σκοπό έχει να δοκιμάσει στο απόλυτο την αντοχή και τις τεχνικές οδηγικές και όχι μόνο ικανότητες των συμμετεχόντων.
Βασικά του χαρακτηριστικά η μεγάλη απόσταση που καλούνται να καλύψουν οι αναβάτες σε Σκέλη, οι δοκιμασίες τύπου Trophy όπου η Ομάδα καλείται να συνεργαστεί για να ξεπεράσει εμπόδια αδιάβατα υπό κανονικές συνθήκες και τέλος ο πολύ περιορισμένος αριθμός συμμετοχής, επιλεγμένων αναβατών υψηλής εμπειρίας.
Η Έκδοση 2016 έχει σημείο εκκίνησης την Αθήνα (Παρθενώνας) και τερματισμό στο Ακρωτήριο Ταίναρο (Φάρος) της Λακωνικής Μάνης. Πάνω από 700 χιλιόμετρα διαδρομής που η Ομάδα των Αναβατών για να τα καλύψει θα χρειαστεί να οδηγήσει –στην καλύτερη περίπτωση – πάνω από 22 ώρες.
Μέρα και νύχτα. Mega Raid 2016 σημαίνει απόλυτη οδήγηση Rally – Adventure. Σημαίνει έκπληξη, οδήγηση στο άγνωστο και εξερεύνηση δίχως όρια. Θα περάσουμε μέσα από «ζούγκλες» βλάστησης και λάσπης και το μενού από εδάφη περιλαμβάνει τα πάντα. Πέτρα, άμμο, ποτάμια, και οδήγηση σε υψόμετρα πάνω από τα 2.100 μέτρα.
Το Mega Raid 2016 απαιτεί ψυχή. Γι αυτό και διοργανώνεται τον Δεκέμβριο, στην καρδιά του χειμώνα. Θέλει ψυχή για να αντέξεις 20+ώρες όρθιος στα μαρσπιέ, απαιτεί δυνατούς χαρακτήρες που θα τιθασεύσουν την εσωτερική φωνή που θα λέει «σταμάτα» όταν οι θερμοκρασίες θα είναι κάτω από το μηδέν, 2 ή 3 ή ώρα το πρωί κάπου στις κορυφές του Ταϋγέτου.
To Mega Raid οραματίστηκε ο Νίκος Σπανός θέλοντας να σχεδιάσει την πιο Extreme Εμπειρίας Οδήγησης με μοτοσικλέτες Adventure στην Ελλάδα. Για 1η φορά υλοποιείται ένα τέτοιο Project στην Ελλάδα, και είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να το αντιγράψουν.
Το Mega Raid όμως θα είναι το 1ο και μοναδικό σε βαθμό δυσκολίας και επιλογής Off Road διαδρομών στο είδος του. Θα είναι αυτό που οραματίστηκε ο Νίκος. Μια ανεπανάληπτη 24ωρη Εμπειρία Περιπέτειας με μοτοσικλέτα.
Πάμε Mega Raid! Πάμε Ομάδα!