Αναβάτης Οκτώβριος 2016 – Ανδρέας Καζαγκάς

Αναβάτης Οκτώβριος 2016 – Ανδρέας Καζαγκάς

img_1085

Με μεγάλη χαρά και έκπληξη δέχθηκα το τηλεφώνημα του προέδρου ο οποίος με ενημέρωσε ότι θα είμαι ο αναβάτης Οκτωβρίου.

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω  το  Δ. Σ. για την τιμή την οποία μου κάνει αλλά και για το έργο το οποίο επιτελούν αυτοί για να ζούμε εμείς όλα αυτά τα οποία η λέσχη μας προσφέρει.

Ξεκίνησα και εγώ όπως άλλωστε και οι περισσότεροι από τα δεκαέξι μου να καβαλάω ένα παπάκι τότε πενηντάρι. Αργότερα άλλαξα αρκετές μηχανές μέχρι το 2008 που κατέληξα στο RT 1200 το οποίο έχω μέχρι σήμερα μαζί με ένα GS 1200  Adventure.

Θυμάμαι την τσικνοπέμπτη του  2008 όταν η παιδική μου φίλη η Μαρία η Θωμοπούλου με έστειλε να πάω μπύρες στη λέσχη, μιας και εκεί τα μέλη τσικνίζανε με το παραπάνω θα έλεγα. Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με την λέσχη και τα παιδιά εκεί και πραγματικά δεν άργησε να με γοητεύσει όλο αυτό το οποίο έζησα και είδα εκείνο το βράδυ ώστε άμεσα να ενταχθώ σε αυτή την πραγματικά μεγάλη οικογένεια.

 

img_1065img_1095

Έχω λάβει μέρος σε πάρα πολλές εκδρομές τόσος στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και θα ήθελα πραγματικά να μπορώ να λαμβάνω μέρος σε όλες αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις οι επαγγελματικές κυρίως δεν το επιτρέπουν πάντα. Από το 2008 όμως δεν έχω καμία απουσία στην ετήσια συγκέντρωση της πίτας γιατί πάντα εκεί έρχονται όλοι και από παντού κάτι το οποίο είναι για μένα σημαντικό να βλέπω όλους του αγαπημένους φίλους που με τα χρόνια στη  λέσχη έχω  κάνει και είναι πιστέψτε με πάρα πολλοί. Εγώ ακόμη δεν έχω όπως οι περισσότεροι κάνει κουμπαριά αλλά έχω πολύ καλούς φίλους που έχω σχέσεις τόσο μέσα στη λέσχη όσο και εκτός λέσχης.

Αυτό είναι πιστεύω και το μεγαλείο αυτής της λέσχης ο ανθρώπινος παράγοντας.

img_1082

 

Νιώθω ασφάλεια όταν ταξιδεύω με τη λέσχη σε οργανωμένες εκδρομές αφού όλα αυτά τα χρόνια σε όλη μου την τριβή και σχέση με τη λέσχη έμαθα να οδηγώ καλύτερα, να έχω πάντα το σωστό εξοπλισμό και να νιώθω  μέλος μιας ομάδας που προσέχει  ο ένας τον άλλον στο ταξίδι, αλλά να έχω ζήσει και την παρέα, το γλέντι και όλα όσα καλά έχω πάρει από αυτή την σχέση.

 

 

img_106162259_443891243163_3650807_n

Θέλω και εύχομαι να συνεχίσει αυτή η λέσχη να είναι αυτή που είναι και να προσφέρει σε όλους εμάς αυτό το οποίο όλοι όσοι την αποτελούμε αγαπούμε και θέλουμε να έχουμε, την ιδιότητα του Μοτοσικλετιστή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια δούλεψαν για αυτή τη λέσχη προσφέροντάς μας όλα αυτά τα οποία έχουμε ζήσει και απολαύσει, δηλώνοντας πάντα παρών σε ότι χρειαστεί.

Ανδρέας Καζαγκάς

img_1069