Rider Experience Tour 2016

Rider Experience Tour 2016

BMW Vagianelis Motorcycle Tours – Powered by All Road Training

 Το διήμερο ταξιδιωτικό πρόγραμμα είναι 100% On Road (ασφάλτινες διαδρομές) και έχετε την δυνατότητα συμμετοχής και με συνεπιβάτη. Το σημείο διαμονής που θα αποτελεί και το κέντρο της εκδήλωσης είναι ένα ιδιαίτερα γραφικό χωριό μέσα στα έλατα, το Πολύδροσο (Τζίντζινα) Λακωνίας. Το Πρυτανείο ο ξενώνας που θα μας φιλοξενήσει, και όπως πάντα θα υπάρχει για όσους το επιθυμούν και δυνατότητα ελεύθερης κατασκήνωσης σε οργανωμένο Base Camp με τρεχούμενο νερό.
Την σχεδίαση του Event και όλων των διαδρομών που θα ταξιδέψουμε ανά ημέρα έχει αναλάβει ο Νίκος Σπανός,  και σας υποσχόμαστε ότι θα περάσετε μαζί μας δύο ή τρεις (αν το επιλέξετε)  αξέχαστες ημέρες. Την 1η ημέρα Σάββατο 5 Νοεμβρίου τα Group θα εξερευνήσουν τα ορεινά χωριά του Πάρνωνα, αλλά και τα ψαροχώρια της Λακωνικής Riviera. Την 2η ημέρα μέσο Γυθείου θα ταξιδέψουμε στην Λακωνική Μάνη. Άγρια τοπία, απίθανη άσφαλτος, κάστρα, πέτρα και ελιά.
Για εκείνους που θα ήθελαν ένα πιο χαλαρό και γεμάτο τριήμερο υπάρχει ειδικό πρόγραμμα. Ο Νίκος Σπανός θα ξεκινήσει από την Αθήνα προς τα Τζίντζινα από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016. Εάν θέλετε λοιπόν ακόμα περισσότερο τουρισμό και ξεκούραση, τότε δεν έχετε παρά να τον ακολουθήσετε σε μια ασφάλτινη διαδρομή εκπληκτικής ομορφιάς. Θα χρειαστεί φυσικά αντίστοιχα να κλείσετε την διαμονή σας στο Πρυτανείο για δύο ημέρες.
Το Ταξίδι απευθύνεται σε όλους τους αναβάτες μοτοσικλέτας ανεξαρτήτως μάρκας και κυβισμού.
14633606_1323670784310602_1420183029415719641_o