Αναβάτης Σεπτέμβριος 2016 – Γιάννης Παϊζάνης

Αναβάτης Σεπτέμβριος 2016 – Γιάννης Παϊζάνης

 

467

Η πρώτη μου εμπειρία με δίκυκλο ήταν το καλοκαίρι του 1979 με μια frorett τριτάχυτη του θείου μου που αργότερα μου παραχωρήθηκε για τα καλοκαίρια έως ότου αποκτήσω δικό μου. Η εμπειρία της οδήγησης σ’ αυτή την ηλικία ήταν συναρπαστική παρόλες τις τούμπες της αρχής.

Από τότε η σχέση μου με την μοτοσυκλέτα ήταν αναπόφευκτη. Πρότυπό μου οι μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού των τουριστών που έβλεπα στους δρόμους και το όνειρό μου κάποια μέρα να αποκτήσω κι εγώ μια μηχανή με την οποία θα ταξίδευα εντός και εκτός Ελλάδας.

470

Στα επόμενα χρόνια απέκτησα αρκετές μοτοσυκλέτες και ήμουν, όπως όλοι άλλωστε, ο οδηγός της προχειρότητας (τζήν – σόρτς –κράνος περιστασιακά) και της καθημερινότητας χωρίς ιδιαίτερους κανόνες ή πειθαρχία.

Με το BMW CLUB  η επαφή μου έγινε την ημέρα της ίδρυσής του (Ιούνιος 1997) στο Club Cataralla σε μια εκδήλωση που οργάνωσε ο τότε αντιπρόσωπος Μανιατόπουλος.

466

Από τότε μέχρι σήμερα (με μια διακοπή 3 ετών) ανήκω στην οικογένεια του BMW CLUB που μέσα σε αυτή οργάνωσα τη μοτοσυκλετιστική ζωή. Έμαθα να επιλέγω εξοπλισμό οδηγού και μοτοσυκλέτας, έκανα σεμινάρια οδήγησης, ταξίδεψα στο εξωτερικό και εσωτερικό και γενικά έγινα ένα σωστός μοτοσυκλετιστής.

Στο CLUB έκανα νέες γνωριμίες, φιλίες, κουμπαριές, έζησα την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη και έμαθα να εκτιμώ τις εμπειρίες που απλόχερα μας προσέφερε.

468

Εκτός όμως όλων των παραπάνω με τη λέσχη, συμμετείχα σε πολλές εκδηλώσεις, γλέντια, φαγοπότια που και αυτά έδεσαν τη σχέση μου με τα υπόλοιπα μέλη.

Μου αρέσει το BMW CLUB με βοηθάει να παραμένω στο στόχο μου, που δεν είναι άλλος από τη μοτοσυκλέτα και τα ταξίδια. Θέλω να υπάρχει, να είναι δυνατό, μεγάλο για να συνεχίσει να δίνει τα φώτα του σε όλους εμάς και βέβαια στους νεότερους. Αυτό θα συμβεί με την ανιδιοτελή και απρόσκοπτη συνεισφορά του Δ.Σ. και βέβαια με την αγάπη και τη στήριξη όλων των μελών του.

465

Σας ευχαριστώ όλους για την ιδιαίτερη τιμή και σας εύχομαι υγεία και πολλά, ασφαλή χιλιόμετρα!

Γιάννης Παϊζάνης

463473471IMG_0038