H BMW γιορτάζει 100 χρόνια!

H BMW γιορτάζει 100 χρόνια!

Στο Μόναχο θα γιορτάσει η ΒΜW  τα 100 χρόνια από την ημέρα που είναι γνωστή ως BMW AG, με το σύνθημα της να είναι “The next 100 years“!

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Σεπτέμβρη σε ένα φεστιβάλ που θα είναι ανοιχτό για όλους τους φίλους της μάρκας, από όλο τον κόσμο.

P90214833_lowRes_the-bmw-festival-fro

Συγκεκριμένα, θέλοντας η BMW να γιορτάσει τα 100 χρόνια που πέρασαν και περιμένοντας τα επόμενα 100, από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2016, διοργανώνει μια μεγάλη εκδήλωση στο Ολυμπιακό Πάρκο του Μονάχου και στο Ολυμπιακό στάδιο του.
Χιλιάδες επισκέπτες από τη Γερμανία, αλλά και από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 2.000 διεθνών μελών του BMW Club (όπου φυσικά είναι και η δική μας Λέσχη καλεσμένη ως επίσημο μέλος του BCEαναμένεται να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, που θα περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης και επίσκεψη στο μουσείο της BMW.

Την παρουσία τους θα κάνουν οι  BMW,  BMW MBMW iBMW Motorrad και BMW Lifestyle με περισσότερα από 300 μοντέλα σε μια έκταση 110.000 τετραγωνικών μέτρων, με την παράσταση να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βιώσουν τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της μάρκας σε παρελθόν, παρόν και μέλλον! 

Η είσοδος για τη διάρκεια της ημέρας του φεστιβάλ BMW είναι δωρεάν για όλους, ενώ για το βράδυ εισιτήρια μπορεί κανείς να βρει στο επίσημο site της εταιρίας. Τις βραδιές 9 και 10 Σεπτέμβρη του φεστιβάλ θα καλύψουν καλλιτέχνες και ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Μονάχου και των καλλιτεχνών/ σχημάτων: Eva Lind, Peter Kraus, Lena, Simply Red και Sunrise Avenue.

the-bmw-festival-night-1200

Της Αριάδνης Γερασιμίδου (aria@newsauto.gr)